Cum te eliberezi de emoții toxice pentru sănătatea corpului, chiar dacă ești o persoană ocupată.

Afli cum să înlături emoțiile toxice, copleșitoare și să te recuperezi emoțional pentru sănătatea organismului tău chiar dacă ai o muncă solicitantă și timp puțin, pentru a trăi viața frumos.

Te simți captiv/ă în emoțiile toxice în care trăiești?

Singurătatea, neputința, frustrarea, tristețea, furia, frica – le cunoști?

În ordinea asta vin peste tine…

Da, SINGURĂTATEA este de departe sentimentul cel mai pregnant pe care îl simți atunci când suferi. El atrage după sine NEPUTINȚA și apoi FRUSTRAREA. TRISTEȚEA se naște și ea ca și când nu erau de ajuns cele trei. Atunci când tristețea se acumulează, urmează să-și arate colții FURIA. Iar peste toate planează, ca o umbra neagră și rece… FRICA. Din păcate sunt sentimentele pe care toți le experimentăm într-o viață.

 
Suferința stă la baza lor!

Suferi când șeful tău nu-ți recunoaște meritele și uneori, pentru că face asta des și prea evident, te simți abuzat/ă. 

Suferi când soțul/soția/prietenul/prietena nu îți răspund cu dragostea pe care tu o investești unilateral în relația voastră. Iar pentru că asta o simți zi și noapte și pentru că de multe ori de aici se nasc discuții urâte și triste, sufletul îți spune să pleci iar tu nu ai puterea să faci asta. Suferi și mai mult atunci când genul acesta de relație continuă în ciuda suferinței tale și merge mai departe, ca un carusel scăpat de sub control și simți că cel ce trebuia să-ți fie partener pentru o viață, ajunge să te domine într-un fel abuziv, copleșitor și poate chiar înfricoșător. 

 

Și… cu toate astea… tu rămâi, rămâi, rămâi blocat/ă în timp și spațiu fără să mai știi cine ești, lăsând prețioasa ta viață să treacă în van… 

Da, suntem cu toții slabi în fața greutăților vieții. Unii știu asta și își arată slăbiciunea, alții o țin secretă și pozează în oameni echilibrați. 

Însă, totul se poate schimba!

 Îți poți lua înapoi dreptul de a trăi frumos. Mii de oameni care au trecut prin Golgota vieții și care astăzi se uită înapoi detașați, stau mărturie că SE POATE

 

Ca unul care a cunoscut întunericul vieții pe multe dintre palierele pe care ea m-a purtat, îți spun că nimic nu este imposibil. Indiferent cât de mult te-ai adâncit în negura problemelor tale, indiferent cât de imposibilă crezi tu că este reabilitarea ta, te asigur că există metode verificate prin care poți ajunge să vezi din nou lumina. 

 

Trebuie doar să vrei să tragi linie și s-o iei de la capăt. Știu că linia asta este cel mai greu de tras, dar eu te pot învăța cum s-o faci. 

 

Nu uita, am fost și eu pe acolo

 

Acceptă, pentru o perioadă scurtă de timp, să-ți fiu călăuză pe acest drum la sfârșitul căruia te afli tu, băiatul sau fata din școala generală sau din liceu, cu visele și năzuințele tale frumoase, dar de data asta puse într-o ordine corectă și având mijloace potrivite și verificate de materializare a lor. 

 

Astfel, Singurătatea, Neputința, Frustrarea, Tristețea, Furia și Frica vor fi doar o etapă apusă a vieții tale.

Haide, ACUM E MOMENTUL!

Dacă eu am reușit... atunci fiecare poate s-o facă!

Evoluția mea a fost una greoaie și în hopuri. Dumnezeu a vrut ca eu să cunosc multe dintre meandrele vieții. Multe mi s-au întâmplat direct și le-am preluat frontal, pentru că nu știam nici cum să mă apăr, nici cum să gestionez un impact.

 

Nu știam de ce mama nu mă înțelege așa cum mă înțelegeam eu; nu știam de ce cu tata nu aveam practic nicio relație și nu mă dumirisem chiar deloc de ce nu-l vedea în mine decât pe școlarul Bogdan, nu și pe băiatul, viitorul adult, viitorul tată; nu găsisem nicio soluție să pot să-mi egalez sora care era excepțională la școală și pentru asta ajunsesem să nu-mi placă școala deloc, iar rezultatele erau pe măsură… Mai târziu, dar totuși prea devreme, m-am confruntat cu slăbiciunea prietenilor mei, cu trădarea, în concepția mea de atunci. Am înțeles repede că ”interesul poartă fesul” nu e doar o vorbă și că  prieteniile adevărate sunt rarisime. La fel de repede am aflat că iubirea nu este necondiționată așa cum crezusem. Am aflat că mai presus de ea pot fi chiar lucruri mici, neimportante, efemere… Am aflat că singurătatea este o lege și că este o alegere totodată. Și… uite așa, m-am făcut mare și din pasiunea mea în a mă explora pe mine, tristețile, frustrările și neîmplinirile mele, am constatat că devenisem destul de bun în a înțelege și ceea ce se întâmplă și cu cei din jur, cu prietenii și neprietenii mei. Așa am început să învăț despre oameni, despre manifestările lor, despre emoțiile lor, mai târziu despre bolile lor, dar și despre momentele lor de glorie și despre ingredientele ce au stat la baza acestora.

 

Contrar așteptărilor părinților mei și chiar ale mele, am făcut două facultăți și, prin grația divină, am ajuns pe un drum pe care mă simt împlinit. Așa cum spuneam, nu am ajuns ușor aici dar cred că toată strădania și suferința mea au avut un rol extrem de important în evoluția mea. Încet, încet, la început în genunchi, mai târziu cu spatele mai drept, am învățat că viața mea, tot ce venea către mine și mă afecta zilnic, era de fapt oglinda mea. Am înțeles așadar, că starea mea emoțională, confortul meu interior atât de zdruncinat, lipsa mea de fundament emoțional, nășteau în mine o vibrație conform căreia providența îmi trimitea în schimb evenimente și oameni pe măsură.

 

Am experimentat apoi pe mine diverse tehnici și strategii care au început să funcționeze. Mai târziu am observat că ele funcționează și la cei cu care îmi intersectam adeseori viața. Simțindu-mă purtat de un val extraordinar al evoluției personale, am conștientizat cât de des Dumnezeu a adus oameni deosebiți în viața mea, oameni de la care am învățat și încă mai învăț. Printre ei se află desigur și Maestrul meu chinez care m-a găsit într-o văgăună a personalității mele precare și mi-a arătat cât de multe daruri presărase Dumnezeu de fapt în mine, cât de multe motive aveam să reușesc… Și așa a fost!

 

Astăzi sunt pe un drum extraordinar. Este drumul fără țintă, este drumul pe care simți că evoluezi, indiferent cât de aproape sau de departe este destinația. Trăiesc fiecare zi cu bucurie și mă simt împlinit. Sigur că mai am de dus niște lupte, pe ici, pe colo, dar mai mult ca niciodată, mă simt pe drumul meu. Azi sunt terapeutul care visam să fiu în copilărie. Deja sunt mii de oameni care au venit către mine și mulți au plecat echilibrați, iar asta mă face fericit și îmi întărește credința că, dacă eu am reușit, dacă atâția alții au reușit alături de mine, atunci fiecare poate s-o facă, chiar și tu.

 

Trebuie făcută doar puțină ordine în interior, pentru a lăsa ceea ce este frumos din exterior să vină către noi, împlinindu-ne astfel viața! Și pentru această lege simplă a vieții frumoase îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care, cu știință sau nu, m-au ajutat s-o descopăr!

Te invit la un curs experiențial de 7 săptămâni

ÎN CE CONSTĂ CURSUL ȘI CUM SE DESFĂȘOARĂ

Te invit într-o călătorie de 7 module, timp de 7 săptămâni, în urma căreia vei ieși un om mai sănătos trupește și sufletește, mai liniștit și mai împlinit, gata să-ți iei viața în propriile mâini și s-o trăiești frumos. 

Este un Curs Experiențial ca un Atelier practic, în care vom lucra efectiv împreună la descoperirea minunii care ești TU. 

Ai o primă întâlnire individuală on-line cu mine, gratuită, înainte de începerea lucrului în Atelier, în care ne cunoaștem și identificăm starea de la care pornești și, mai ales, dacă acest Atelier este pentru tine, dacă ți se potrivește acum.

Apoi mai beneficiezi de o întâlnire individuală online cu mine, după primele 4 săptămâni de lucru efectiv.

Cursul constă din întâlniri săptămânale LIVE pe ZOOM de aproximativ 2 ore fiecare, joia de la ora 19:00, în care:

 • Consolidăm cunoștințele dobândite la întâlnirile anterioare
 • Acumulăm cunoștințe noi despre EMOȚII și SĂNĂTATEA CORPULUI tău
 • Facem împreună exerciții practice 
 • Discutăm și răspundem la întrebările pe care le ai astfel încât să pleci cu mintea clară de la curs
 • Primești teme sub formă de exerciții de autocunoaștere, înțelegere și schimbare / evoluție personală, pe care le efectuezi acasă în cursul săptămânii

Intri într-un grup privat pe facebook în care ai acces la materialele de lucru și în care vei simți și beneficia de energia grupului și de susținerea mea pe toată călătoria.

Prezența ta live/ în direct la cursuri e cea mai potrivită să lucrezi dar, dacă nu poți participa la o întâlnire sau dacă vrei să revezi cele discutate și exercițiile practicate, ai acces pe grupul de facebook la înregistrarea fiecărui modul.

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru ediția a 2-a a cursului

Plata integrală – 697 RON doar 498 RON

Plata în rate – 2 x 291 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

Despre BOGDAN STOIAN

Sunt kinetoterapeut, licențiat al Facultății de Kinetoterapie și Motricitate specială, Universitatea de Educație Fizică și Sport București și așa mi-am început cariera de terapeut. Am aplicat și încă mai aplic tehnici și manevre învățate în facultate și cu ocazia diverselor stagii petrecute în spitalele din București. 

 

Însă, fără doar și poate, adevărata mea vocație este Medicina Tradițională Chineză și viața mi l-a scos în cale pe bunul meu Maestru chinez care m-a învățat tainele corpului uman și metodele extraordinare de vindecare, păstrate cu grijă și responsabilitate atâtea milenii. Astfel, în fiecare zi încerc să ajut pacienții mei, a căror echilibrare și însănătoșire mă echilibrează și mă vindecă și pe mine. Simțindu-mă împlinit pe această cale, am mers mai departe și am reușit să parcurg o serie de stagii de pregătire în Shanghai și Beijing, în cadrul Spitalului Xiyuan afiliat Academiei de Științe Medicale din China.

 

Astfel, m-am specializat în:  acupunctură, masaj chinezesc Tui Na, masaj pediatric, Qi Gong medical, Tai Chi și Ba Duan Jin

 

În timpul meu liber îmi place să călătoresc, îmi place mișcarea în aer liber, îmi plac muntele și marea, în egală măsură. Îmi plac soarele și luna și mă bucur de energia lor. Am un motan și mulți pești care sfidează evidența fiind buni prieteni între ei. Îmi place să merg cu bicicleta, în special la munte. Îmi place să dorm în pădure, unde mă încarc cel mai ușor cu energie bună. 

 

Acum, când mă gândesc ce alte specializări pot să mai trec aici, îmi dau seama că adevărata mea școală, marea mea specializare cu care, trebuie să recunosc, mă mândresc mult este… OMUL.

 

Începând cu primul meu pacient, s-a deschis ușa acestei înalte școli și probabil că nu se va mai închide niciodată. De la Oameni am învățat toate lucrurile importante pe care le știu. Oamenii au avut încredere să-mi arate adevărul lor, deschizându-și sufletele cu atâta grație și bunătate… Și această bunătate, găsită în fiecare dintre ei, m-a învățat că viața merită și trebuie trăită frumos. O viață printre oameni și pentru oameni. Și pentru că cinstesc tot ce am primit cu prisosință de la toți care au trecut pragul cabinetului meu și nu numai, acum vreau să dau înapoi către alți oameni, îndeplinind astfel rolul pe care cred că îl am în această viață. Rol pe care doresc bucuros să-l duc până la capăt.

Iată cele mai importante BENEFICII pe care le ai dacă decizi să intri în program

Ce se va întâmpla bun în viața ta dacă vii la acest curs?

Ai acces pe viață (sau cât durează internetul !) la materialele cursului și vei putea reveni la ele ori de câte ori dorești.

Rămâi cu acces la grupul privat de suport pe Facebook atât timp cât vrei tu, susținut de mine și unde te simți în siguranță când ceri ajutor sau unde înveți din experiențele altora.

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru ediția a 2-a a cursului

Plata integrală – 697 RON doar 498 RON

Plata în rate – 2 x 291 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

CUPRINSUL CURSULUI

Ce înveți și Ce vom lucra

(dă click pe fiecare secțiune pentru a vedea detaliile fiecărui modul)

În acest modul vom învăța că viața pe pământ se desfășoară sub incidența unor legi. Cu această ocazie ți le voi prezenta pe toate și acesta va fi momentul când vei înțelege de ce ți se întâmplă unele lucruri și de ce altele se lasă așteptate. Mai mult, te voi învăța să ”jonglezi” cu aceste legi în folosul tău și al celor din jur.

 •  CELE 7 LEGI ale universului 

1.       Legea mentalului

2.       Legea corespondenței

3.       Legea vibrației

4.       Legea polarității

5.       Legea ritmicității

6.       Legea Cauză-Efect

7.       Legea Genului

 • INDICAȚII / DIRECȚII / SFATURI pentru observarea celor 7 legi în viața ta.

 • IMPLEMENTAREA cunoașterii celor 7 legi în acțiunile tale zi de zi.

 • Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă.

 • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Aici vom învăța împreună să ne vedem ”din afară”, să ne exploram mintea și sentimentele ca și cum nu ar fi ale noastre. Apoi, vom înțelege cum îi impactăm pe cei din jur și, astfel, cum ne autogenerăm viața. Te voi învăța să ieși din relații abuzive, toxice și nefolositoare și cum să-ți faci prieteni care împărtășesc cu tine aceleași valori. 

 • Introspecția. Calea către tine
 • Raportarea la exterior. Detașarea 
 • Recunoașterea propriilor trăiri ”oglindite” în cei din jur
 • Relații toxice – abuzive
 • Relații sănătoase 
 • Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Aici vreau să te învăț câte ceva despre corpul tău, lucruri esențiale care te vor ajuta să-ți înțelegi mai bine problemele de sănătate și, mai ales, cum să le rezolvi. Dacă vrei sa parcurgi ”tot filmul” vieții, ai nevoie de un vehicul sănătos.  

 • Neglijarea coloanei vertebrale
 • Sistemul digestiv și dezechilibrele sale
  • Afecțiunile hepatice
  • Afecțiunile stomacului
  • Obezitatea
 • Sistemul excretor: colon, rinichi, vezică, ganglioni limfatici, piele
  • Constipația
  • Colonul iritabil
  • Hemoroizii
  • Nefrita
  • Cistita
  • Toxemia
  • Acneea etc.
 • Sistemul respirator: plămâni, nas, sinusuri
  • Răcelile repetate, gripa
  • Somnul agitat, insomnia
 • Sistemul cardiovascular
  • Anemia
  • Durerile de cap
  • Hipertensiunea si hipotensiunea arterială
  • Varicele
 • Sistemul nervos
  • Dereglarea Sistemului Nervos Vegetativ
  • Nevralgia
 • Sistemul reproducător
  • Dereglarea apetitului sexual
  • Infertilitatea
  • Dereglările menstruale
  • Impotența
 • Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri

În acest modul vreau să te învăț cum emoțiile îți afectează sănătatea, deci… viața. De asemenea, te voi învăța cum să-ți cureți și să-ți menții curat corpul fizic și cel emoțional.

Ficat & Veziculă biliară

 • Emoție +/- : Furie / Bunavoință 
 • Impact → Ochi

Rinichi & Vezică urinară

 • Emoție +/- : Frică / Pace interioară
 • Impact → Urechi

Inimă & Intestin subtire

 • Emoție +/- : Ură / Bucurie 
 • Impact → Limbă, Gât

Plămâni & Intestin gros

 • Emoție +/- : Tristețe / Curaj
 • Impact → Nas, Piele

Splină & Pancreas

 • Emoție +/- : Neliniște / Empatie
 • Impact → Buze, Gură

– Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă

– Sesiune de întrebări și răspunsuri

 • Teoria celor 5 elemente

o   Circuitul creației

o   Circuitul distrugerii

 • Principiul mamă-copil în relația dintre organe
 • Necesitatea detoxifierii

o   Emoționale

o   Fizice

 • Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Aflăm noul model de viață echilibrată
 • Stabilim obiective pe termen lung
 • Exerciții practice și temă de lucru pentru acasă
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Recapitulăm informațiile teoretice învățate
 • Trecem în revistă tehnicile și exercițiile învățate
 • Recapitulăm obiectivele
 • Discuții și întrebări (dacă au mai rămas 😄)

Acestea sunt mijloacele, verificate de mine și de mai toți pacienții mei,  de redobândire și menținere a sănătății emoționale și fizice. Vom discuta despre fiecare în parte și le vom pune în practică. 

Respirația

 • De calmare
 • De energizare
 • De curățare

Hidratarea

 • Apa vie (rețetă și sacralizare)
 • Metode de hidratare

o   Apa caldă

o   Apa rece

o   Sucuri de fructe și legume

Alimentatia și postul

 • Principii de alimentație corectă
 • Postul:

o   total

o   religios

o   intermitent

Exerciții și proceduri fizice

 • Ba Duan Jin și Qi Gong
 • automasaj
 • presopunctură etc.

Meditația

 • Ce este meditația
 • Elemente pregătitoare
 • Gândirea direcționată
 • Imaginația și folosirea eficientă a ei

Igiena:

 • Internă
 • Externă

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, mai primești
și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru ediția a 2-a a cursului

Plata integrală – 697 RON doar 498 RON

Plata în rate – 2 x 291 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

GARANȚIE

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit de curs în 14 zile
de la începerea cursului !

Îți pun la dispoziție în acest program toată experiența mea acumulată de-a lungul anilor

și am încredere foarte mare în acest proces.

Dacă în decurs de 14 zile din momentul începerii cursului, lucrul în grup, informațiile, comunitatea nu te mulțumesc sau simți că nu este pentru tine acum acest proces, e suficient să trimiți un e-mail și

primești toți banii înapoi 

și păstrezi experiența trăită și beneficiile distribuite până atunci.

5/5

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Nu pierzi nimic din ceea ce ai acum în viața ta, din ceea ce trăiești deja. Tot ce ai acumulat până acum rămâne cu tine, le vei căra în continuare ca pe bagajul tău personal.

 • Pierzi doar șansa de a experimenta relații armonioase…
 • Pierzi, poate, șansa de a învăța cum să te îngrijești de sănătatea corpului tău pornind de la emoțiile care stau în spatele afecțiunilor fizice…
 • Pierzi ocazia de a trăi viața și altfel, mai frumos și echilibrat…

Sunt acestea pierderi reale pentru tine? Doar tu decizi asta!

Eu îți voi respecta decizia.

Testimoniale

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru ediția a 2-a a cursului

Plata integrală – 697 RON doar 498 RON

Plata în rate – 2 x 291 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, sună sau trimite un mesaj și o să-ți răspundem cu plăcere.